Workshops

Workshop modular origami


Zo halverwege de maand december is het wel even tijd om zen te worden. Zet een avondje alles opzij en kom lekker vouwen om tot rust te komen. 
Modular origami is een vorm van origami waarbij je een aantal blaadjes op dezelfde manier vouwt en deze later tot een bal in elkaar zet. Hoe groter de blaadjes hoe groter je bal. Klein zijn ze erg leuk in je kerstboom en met 3 blaadjes heb je al een vorm in elkaar. Maar je kunt wel door tot 30 voor een mooie puntige bal.

Wil je mee doen, stuur mij dan een mailtje: info@marijnvandersman.nl dan leer ik je de techniek waar je voorlopig wel mee verder kan!
Prijs: 30,- inc materiaal
Van Alphenstraat 63N, Voorburg
gratis parkeren en eenvoudig te bereiken vanaf station Den Haag, Laan van NOI


---------------------------------------------------------------------------


Ouder kind, kerstballen vilten

Iets maken is leuk, maar samen iets maken is nog veel leuker! In deze workshop maak je met je kind (of kleinkind, of buurkind, oppas kind, alles mag) vilten kerstballen met glitterdraad! Je hoeft geen ervaring met vilten te hebben, samen gaan jullie er helemaal uitkomen. De workshop is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar!

Zin in? Schrijf je dan in door mij een mailtje te sturen: info@marijnvandersman.nl 
Zaterdag 16 december, 9.30 - 11.30 uur.
Samen betaal je 25 euro, kom je met 2 kinderen, dat kan natuurlijk ook is het 35 euro!

De workshop wordt gegeven in het Alpha gebouw, van Alphenstraat 63N. Gratis parkeren en super snel te bereken via station Laan van NOI, Den Haag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten